Stoli

Kakšen občutek daje vaš stol?

V naših domovih imamo različne stole za različne priložnosti.  Kvaliteta, udobnost in trend so dejavniki po katerih izbiramo stol. Dobro izbran stol ponuja veliko užitka in sprostitve vam in vašim prijateljem. Pri nas je kvaliteta in funkcionalnost na prvem mestu.

Naši stoli
01.

Jedilniški stoli

Jedilniški stol povezuje družino za mizo. Možnosti kakšen jedilniški stol boste izbrali za svoj dom je veliko, zato smo za vas izbrali bogato kolekcijo stolov, kjer vsakdo najde primernega zase.

02.

Večnamenski stoli

Večnamenski stol, je stol katerega lahko brez odlašanja uporabimo za več namenov ob različnih priložnostih? Kakšen stol bi izbrali vi? V naši bogati ponudbi boste zagotovo lahko izbrali pravega.

03.

Konferenčni stoli

Organizirate predavanja, seminarje ali konference in potrebujete večje število stolov? Na naših konferenčnih stolih bojo vaši udeleženci ostali zbrani in zadovoljni. 

04.

gugalniki

Kako lepo se je sprostiti in spustiti vse napetosti iz telesa. Naše gugalnike izredno lepo lahko umestite v vaše bivalne prostore kot tudi na nadkrite terase. Se boste tudi vi zagugali?

05.

Pisarniški stoli

Večji del dneva preživimo v službah sedeč na pisarniških stolih, zato je pomembno kašen stol izberemo, da bomo ostali zdravi, zbrani in efektivni na delovnem mestu. Naši pisarniški stoli so dovršeni, z ergonomsko oblikovanim sediščem in hrbtiščem, ter so elegantni in udobni.

 

05.

Vrtni stol

Za vas imamo paleto izbire vrtnih stolov, katere lahko umestite na vaš vrt. Stole odlikuje udobje, funkcionalnost, odpornost na vremenske razmere in dizajn. Prepričani smo, da boste izbrali prave za svoj vrt ali balkon.

Kakšen stol potrebujete?